top of page

Foundations 1 - WOD 2

Opdateret: 4. mar.



Coaches notes 🤓✏️


PREPARE:

Under denne opvarmning har vi oplevet unge, der bliver lidt forlegne over at skulle stå og stritte med numsen. For at lægge en dæmper på selvbevidstheden, kan det hjælpe at placere de unge i en cirkel - så er der ingen, der kigger forkert på hinanden :)

PRACTICE:

For de unge, hvor en planke i bevægelse (Mountain Climbers) er for udfordrende, kan tilbydes, at de sætter hænderne på en kasse, så der er mindre belastning på skuldrene. - Step Ups kan fint laves på en eller flere vægtskiver, hvis en kasse udgør for stor en udfordring. - Burpeen kan altid erstattes med en Down/Up.


PLAY: Det er tænkt således, at de unge bevæger sig fra liggende til stående, til stående på noget, og slutteligt til hoppende. Det er dog ikke altid muligt, at de unge starter samme sted, eftersom vi anbefaler, at man højst har 5 hold af 2 unge per station/øvelse. I den forbindelse er et godt logistisk "cue" at sige, at man slutter på øvelsen lige bag den øvelse, man starter på - derfor er lige linjer altid at foretrække, når I sætter udstyr op.


POISE: Nogle unge kan godt synes, at denne udstrækning er lidt fjollet - det er helt ok, for det er den også. Tillid grin og fjollerier :)


God træning 💪





39 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle
bottom of page