top of page

Foundations 1 WOD 1

Opdateret: 4. mar.Coaches notes 🤓✏️


Dette første program er ment som en introduktion til de mest basale elementer i Kroppens ABC.

Det kan tage alt mellem 30-60 minutter at komme igennem programmet.


Intensiteten er ikke i fokus - det er læring af bevægelserne derimod.


Mange unge vil selvfølgelig være nervøse i starten. Derfor er det også vigtigt, at programmet er så overkommeligt som muligt. Mange af øvelserne er lette at genkende fra helt almindelige bevægelser i hverdagen, og de unge må gerne selv være med til at justere på sværhedsgraden af hver øvelse.


Gør plads til grin og uhøjtidelighed, særligt inden PLAY. De synkrone bevægelser skal nok genvinde de unges fokus, selvom stemning bliver uhøjtidlig.


-


PREPARE: Vær særligt opmærksom på tiden, der bruges på denne opvarmning. Den er rigtig god til at bygge kropsbevidsthed, men der kommer et tidspunkt, hvor de unge gerne vil videre i teksten.


PRACTICE: Disse principper kan ikke terpes nok. Når de unge selv kan huske Positur, Opspænd, Hoften som hængsel, Belastning ved kernen og Drejningsmoment (og ikke nødvendigvis i den rækkefølge), bliv al instruktion meget lettere.


PLAY:

Selvom denne workout på sigt vil føles som en rigtig begynderworkout, skal man lige nu være påpasselig, da selv simple øvelser under relativt høj intensitet kan være en stor mundfuld for en uvant krop.


POISE:

En god øvelse til at regulere sin vejrtrækning, uden at føle sig iagttaget, fordi alle "kigger" ned i gulvet. Giv dem god tid her :)


God træning 💪
93 visninger5 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

5 Comments


Kan man undgå at skulle logge ind via Google, FB el mail hver gang?

Like

Mega sejt 💪🏻

Like
Replying to

Er det dig, Morten? 🤷‍♀️

LikeLike

Test. God workout

Like
bottom of page