top of page

Foundations 1 - WOD 12

Opdateret: 4. mar.
Coaches notes 🤓✏️


PREPARE:

Kryds & Bolle er en sjov opvarmningsleg, hvis de unge vel og mærke er trygge ved hinanden. Der kan opstå tæt, fysisk kontakt og masser af konkurrence, så hvis der endnu ikke er en passende tillid blandt de unge, så lav en opvarmning fra et af de tidligere programmet.


PRACTICE:

Wall Walk er både fysisk krævende, hvad angår styrke, men også tillid til, at man kan bære sig selv. Vi har gode erfaringer med, blot at lade de unge sætte benene op på væggen og støtte på hænderne, uden at begynde at gå ind mod væggen. Hvis de unge er to sammen og den ene kan gå hele vejen ind til væggen og den anden har det bedst med blot at støtte sig, kan den unge, der støtter gøre det i den tid det tager den anden unge at gå ind til væggen og ud igen. Øvelsen starter og slutter på maven for at opbygge fuld kropskontrol.


PLAY:

De 4 runder er selvfølgelig blot vejledende. Hav altid en dialog med de unge om, hvordan workouten føles. Nogle dage er dagsformen bare bedre end andre - det er jo det, vi kan rumme i GRÅK ;)


POISE:

Sørg for ikke at "presse" luften ud af munden, da det kan sende stress-signaler til hjernen. Giv i stedet blot slip på din udånding og lad musklerne slappe af :)


God træning 💪8 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

コメント


bottom of page