top of page

Foundations 1 - WOD 5

Opdateret: 4. mar.Coaches notes 🤓✏️


PREPARE:

Denne opvarmning kan godt få musklerne til at syre lidt til. Det er helt ok - spejl dem endelig i den kropslige fornemmelse, det giver :)


PRACTICE:

Både Kettlebell Swing og Kettlebell Taters kan være biomekanisk udfordrende - brug derfor god tid på at undervise i dem. Husk 80/20 reglen her: hvis I oplever at sikkerheden i løftet er tilstrækkelig (de 80%), så giv plads til 20% individuel stil. Den vigtigste sikkerhedsmarkør i KB Swing er en ret ryg.


Ved Taters plejer vi at sige, at hvis de er ved at tabe KB'en, er det bedre at de lader den falde, end at de forsøger at gribe den igen, da det kan være uhensigtsmæssigt for både ryg, fingre og tæer, da de let kan få noget i klemme. Af selvsamme grund er KB Taters ikke med i PLAY - vi ønsker ikke på nuværende tidspunkt at se øvelsen udført under høj intensitet.


PLAY:

De 2 runder må helst ikke tage meget mere end 4 minutter, da der skal være lidt tid til at indstille sig på næste cyklus. Omvendt skal de 2 runder helst heller ikke kun tage 2-3 minutter, da de så får for lidt ud af workouten. Hjælp dem til at finde et passende niveau, gerne ved at teste den selv først.


POISE:

Pointen med Bootstraps er at udfordre smidigheden i bagkæden (bagpå benene) ved ikke at slippe tæerne.


God træning 💪

17 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comentarios


bottom of page