top of page

Foundations 1 - WOD 4

Opdateret: 4. mar.Coaches notes 🤓✏️


PREPARE:

Vi oplever af og til unge, der har svært ved at regulere den kraft, hvormed de afleverer bolden og simpelthen kommer til at opføre uregulerede. Kommer den fysiske sikkerhed i spil, kan denne lille reguleringsøvelse laves:

  • Tag den/de unge med over en solid væg, der kan tåle at bolden bliver kastet hårdt ind derpå

  • Få den/de unge til at kaste bolden ind i væggen så hårdt de kan. Italesæt det som en skala fra 1-10, hvor de skal kaste med styrke 10. Dril gerne og bed dem om at gentage ("det tror jeg, at du kan gøre hårdere")

  • Få dem nu til at kaste med styrke 1. Bolden bør nærmest ikke ramme væggen. Sig noget i retning af: "ej okay, det er også alt for lidt, det er jo slet ikke sjovt.

  • Bed dem kaste med styrke 5 i stedet. Hvis det virker passende i forhold til at skulle aflevere bolden til hinanden igen uden nogen kommer til at slå sig, så sig: "okay, det virker meget bedre. Skal vi ikke se, om vi kan kaste bolden til hinanden på en 5'er?".


PRACTICE:

Pointen med Sandbag Hold, er at regulere vejrtrækningen. Ved at presse sandsækken ind mod maven, udfordres vejrtrækningen, hvilket skaber fokus på selvregulering.


PLAY:

De 10 Sandbag Clean er blot vejledende og kan op- og nedjusteres, alt efter behov.


POISE:

Pointen med "Malermester" er, at den/de unge ved hjælp af berøring genetablerer et reguleret selv. Hvis de synes øvelsen virker fjollet, kan de blot lave den uden berøring.


God træning 💪

18 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


bottom of page