top of page
  • Morten

Vær nær


At holde fokus kan være virkeligt svært! Der er så mange ting, der hiver fat i vores opmærksomhed hver dag, hver time og nogle gange hvert øjeblik.


Måske er det der med “pauser til hjernen” alligevel ikke noget for dig, da dit tankemylder aldrig synes at holde fri, og det hurtigt kribler og krabler i rumpetten, når du har prøvet at sidde og fokusere på din vejrtrækning. Og døjer du med en indre uro, kan der være en god grund til, at din hjerne og dine tanker gerne vil holde sig aktiveret.


Når vi er “nær” i GRÅK, er vi det mest af alt på den måde, at vi forsøger at komme ud af hovedet og tankemylderet ved at komme ned i kroppen og være så engagerede med sjove, fællesskabsorienterede fysiske udfordringer, at vi for en stund slet ikke kan lade være med at give den indre uro en pause.


Vi flytter fokus fra, hvad vi bør (bekymringer), til, hvad vi rent faktisk kan (bevægelse). Og de små succesoplevelser putter vi i værktøjskassen med ting, som vi kan bruge til at klare livets udfordringer med, og krydrer det med glæden ved at være sammen om det, der er svært.


At være opslugt og engageret er også at være nær

59 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Komentáře


bottom of page