top of page
  • Morten

Hold øje med dit kontrolbehov


I sidste indlæg skrev vi, at det er bedst at fokusere på det, vi kan kontrollere. Men vi kan også have så meget fokus på kontrol, at det kan blive et problem for os. Så hvad kan man gøre?


Vi mener, at vi sammen skal arbejde ud fra trivsel og tillid. Vi trives bedst som mennesker, når vi ikke bekymrer os for meget om alle menneskers meninger om os, men i stedet navigerer ud fra vores eget ståsted i samarbejde med mennesker tæt på os. Og det er en vigtig læring og balancegang!


For at trives på denne måde har vi brug for tillid til os selv. Den opnår vi blandt andet ved at tænke godt over egne værdier, ved at møde og klare nye udfordringer, ved at lære at stå stærkt i os selv og vide, at vi er godt på vej – og ved at løsne kontrollen en smule en gang imellem.


Samtidig har vi også brug for støtte udefra fra mennesker, som netop kan hjælpe os med at få tillid til os selv og støtte os i at finde balancen mellem tillid og kontrol.


I GRÅK samarbejder vi med en psykolog, der har speciale i at hjælpe med at finde denne balance, som eksempelvis er vigtig i forbindelse med spiseforstyrrelser og andre situationer, hvor vi kan have et ødelæggende kontrolbehov. Det er vi i GRÅK meget stolte af at kunne tilbyde.

11 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


bottom of page